Mesajul ASRO

Concurs

Ești student și îți plac provocările?
Ai auzit de standarde?  Ai lucrat cu ele?
Atunci ai mari șanse să câștigi concursul
!

Pe 14 Octombrie, în fiecare an, sărbătorim Ziua Mondială a Standardizării. În acest an este o zi deosebită deoarece ASRO sărbătorește 90 de ani de standardizare națională și 20 de ani de standardizare europeană în România.
Cu această ocazie vă propunem un concurs.

Scrie despre standarde sau creează un logo și poți pleca la Bruxelles la StandarDays CEN/CENELEC sau ai șansa de a participa la un ogram de internship plătit, de 6 luni, în cadrul ASRO.

Concursul are două categorii, detalii aici

Sponsori

Sponsori Platinum

SRAC

Grupul SRAC este liderul pietei de certificare si evaluare a conformitatii din Romania de peste 20 de ani si unul dintre organismele importante din Europa Centrala si de Est.

AOCAR

Sponsori Gold

Petrotel Lukoil

O tradiţie de peste 100 de ani a prelucrarii ţiţeiului, in mai multe etape de dezvoltare, extindere de capacitati şi diversificare produse. Preluata, în 1998, de către Compania Lukoil, s-a transformat in cea mai moderna rafinarie a Grupului.

Asociația Română a Apei

ARA facilitează şi promovează colaborarea între membrii ei, cu scopul de a identifica noi abordări durabile şi rentabile şi soluţii pentru a îmbunătăţi calitatea managementului resurselor de apă şi a serviciilor de alimentare cu apă, de canalizare şi de epurare a apei uzate.

12 Octombrie 2018, ora 10, București, Hotel InterContinental, Sala Rondă,